NOUTATI:


SESIUNE DE RESTANTE 

Programare sustinere restante: MAI 2020

INFORMARE PRIVIND SUSTINEREA RESTANTELOR - Secretariatul FIMSA

Cerere aprobare sustinere restante/diferente


In atentia utilizatorilor Bibliotecii Universitatii Valahia din Targoviste

Va informam ca puteti accesa serviciile on-line ale bibliotecii (consultarea catalogului on-line, bibliografii la cerere, scanare de documente). Pentru consultarea catalogului on-line accesati:  

https://biblioteca.valahia.ro/   Pentru alte informatii - E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Având în vedere prelungirea stării de urgență în România, conform H.C.A. al Universitatii Valahia din Targoviste nr. 11/15.04.2020 s-a aprobat modificarea structurii semestrului II, an universitar 2019/2020, pentru anii terminali ai Programelor de studii universitare de licență și de master din Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor.

Structura anului universitar pentru anii terminali - programe de studii FIMSA


ANUNŢ

Studenţii Universităţii „Valahia” din Târgovişte pot solicita acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare prin Programul EURO 200 - link anunt.


Beneficiarii acestui program sunt studenţii în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit lunar brut de maximum 250 de lei pe membru de familie.


Modelul de cerere, conţinutul dosarului, stabilirea venitului, configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor si calendarul programului sunt ataşate la prezentul anunţ.

- Cerere

- Calendar

- Continut dosar


Documentele scanate din dosarele - complete - se vor trimite către Biroul Imagine şi Comunicare, la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu menţiunea „pentru Programul Euro 200”.

Termenul limită de depunere este 17.04.2020.


 

Hotărârea Consiliului de Administrație nr. 6 din 17.03.2020

Avand in vedere decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si reanalizand scrisorile M.E.C. nr. 158/GP/09.03.2020 si nr. 98/DGIU/10.03.2020, precum si H.C.A. nr. 5 din 10.03.2020, se stabilesc urmatoarele actiuni de preventie si monitorizare a raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID 19) in cadrul Universitatii ,,Valahia" din Targoviste:
https://www.valahia.ro/images/documente/hca/hca2020/hca_6_17.03.2020.PDF 


Activitatile se suspenda!

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu coronavirus, conducerea Universității „Valahia” din Târgoviște a decis suspendarea, în totalitate, a activităților didactice și administrative în perioada 11-22 martie 2020.

Măsura vizează studenții, masteranzii, doctoranzii, cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și nedidactic. Toate cursurile, activitățile și manifestările științifice vor fi reprogramate.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște face apel către membrii comunității academice să respecte cu strictețe recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului.

https://www.valahia.ro/ro/noutati/1100-activitatile-se-suspenda

 

CONTACT Secretariat FIMSA: 

Ing. Georgeta Catangiu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Ing, Mihaela Stematiu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


ORARE PROGRAME DE STUDII LICENTA


 

  PREZENTARE VIDEO A FACULTATII


 DESCRIPTION OF THE STUDY PROGRAMS - SYLLABUS AND PRESENTATIONS


PROGRAMELE DE STUDII ALE FIMSA

Localizare: Campusul Universitatii Valahia din Targoviste - Aleea Sinaia nr. 13,

Facultatile de Inginerie (A)


campusUVT


 


 

9FM 3549


 

E-Learning

moodle

 
Platforma de e-learning a Universității Valahia se găsește la adresa https://moodle.valahia.ro
 
 
 
 
 

 accesonline-ro    ACCESEAZA UMS!