Vă invităm să participați vineri, 22 octombrie 2021, ora 11, la manifestarea științifică on-line realizată de Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor, Departamentul de Ingineria Produselor Alimentare, în cadrul proiectului „ADER 18.1.2: Metode de reducere a risipei alimentare pe lanțul agroalimentar, la nivel național, în vederea prevenirii și reducerii  impactului socio-economic, până în anul 2030”, având ca temă „Risipa alimentară - problemă majoră a societății contemporane.

 

Studenții au posibilitatea de a fi informați despre lucruri extrem de interesante referitoare la una dintre marile probleme ale civilizației actuale și de a afla de la profesorii lor răspunsuri la multiplele întrebări care vă preocupă. 

 

Manifestarea științifică se desfășoară pe platforma Teams, accesați link-ul https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a4j0OI6k2QxBm60DKPoG9e9J3T1yidk1ieU6CtA8Llio1%40thread.tacv2/conversations?groupId=980b7bcf-b328-432d-9f94-f9ec809200c7&tenantId=9e2ee2c0-d55f-4a8b-b3a7-93a1923da5e3 pentru a vă alătura cu Join.