Propunerile comisiei FIMSA de acordare a burselor de merit pentru semestrul I, anul universitar 2021/2022.

 

Tabere studențești 2021
 
 
Metodologie privind organizarea taberelor studențești aferente anului 2021, aprobată prin Ordinul nr. 432/30.06.2021 publicat în Monitorul Oficial Partea I nr. 655/02.07.2021, iar Anexa Ordinului în Partea I nr. 655bis/02.07.2021, cu următoarele precizări:

- perioada de înscriere pentru studenți este 06 - 11 iulie 2021.

Anexa OMTS - metodologie tabere 2021

OMTS 432 

Anexa 2 Repartizare locuri

Anexe Metodologie Tabere Studentesti 2021


Societatea Academică din România a lansat apelul de selecție pentru cel mai nou proiect al nostru, Acceleratorul de implicare civică pentru tineri - o inițiativă destinată tinerilor între 15 și 26 de ani, care provin din mediul rural sau urbanul mic și vor să schimbe ceva în comunitatea locală.

Studenții universității dvs., care provin din comune, orașe sau municipii cu sub 50.000 de locuitori, sunt eligibili să aplice dacă vor ca inițiativa lor să se desfășoare în localitatea din care provin. Înscrierile se fac până pe 30 aprilie.

Vă adresăm, pe această cale, respectuoasa rugăminte de a le comunica studenților apelul de selecție prin mijloacele pe care le aveți la dispoziție: https://www.romaniacurata.ro/hai-in-acceleratorul-de-implicare-civica/

De asemenea, am fi extrem de recunoscători dacă ne-ați putea sprijini prin distribuirea pe canalele dvs. a apelului de selecție publicat pe Facebook: https://www.facebook.com/104004765115827/posts/120404656809171/.

În speranța unui răspuns pozitiv, vă atașăm materialul vizual de promovare. Societatea Academică din România apreciază întreg efortul dvs. pentru dezvoltarea sustenabilă a țării noastre și vă mulțumim în avans pentru sprijinul oferit.

Pentru orice alte detalii sau clarificări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Constantin Alexandru Manda, coordonator programe) sau la telefon 0732094664.


Program unic de accelerare pentru startup-uri studențești

Programul se va derula în perioada iunie - octombrie 2021, oferind studenților ateliere de lucru, mentorat individual și resursele necesare pentru a evolua de la stadiu de idee la inovație. Primele 10 startup-uri vor primii premii în bani cuprinse între 9.000 și 140.000 lei pentru a îi ajuta să își continue construirea afacerii acestora.


Studenții pot aplica până la data de 30 aprilie, prin intermediul acestui formular - https://forms.gle/jDfLvU945P19mDDF9

Programul se desfășoară online și va primi studenți din majoritatea universităților din țară. Cerința principala de este ca aceștia să aibă în echipă cel puțin un student care să fie în ultimii doi ani terminali. Ideal, am dori să vedem echipe cu membri din diferite domenii.


Aștepăm cu nerăbdare să vedem echipe grozave din universitatea dumneavoastră. Dacă aveți vreo întrebare sau nelămurire, suntem bucuroși să vă răspundem oricând. 


Gradul de satisfactie aferent vietii de student!

|USR| |LSUV| |CSR 2021|

Uniunea Studenților din România (USR) prin intermediul organizatiei studentesti reprezentativa Liga Studentilor din Universitatea Valahia, desfasoara prezenta cercetare cu scopul de a masura gradul de satisfactie aferent vietii de student! Rezultatele obtinute vor fi analizate/discutate in cadrul Congresului Studentilor din Romania si ne vor fi de ajutor in formularea de propuneri catre actorii direct implicati.

Parerea ta poate face diferenta in a redresa, mentine sau imbunatati calitatea comunitatii din care faci parte. Nu ignora inportanta feedback-ului si dedica 5-7 minute pentru a participa activ la schimbare!

Garantam anonimitatea respondentilor si utilizarea rezultatelor in scopul declarat mai sus.

https://forms.gle/paz74YKmJ2i7d582A

Iti multumim pentru timpul acordat, stim cat este de pretios.

#CSR2021 #Uniunea #USR

#viatadestudent #graddesatisfactie


 

Alegeri partiale pentru studentii reprezentanti din structurile universitatii
Anunt  VOT alegeri partiale studenti - 15.04.2021 - TUR 2
Conform art. 17 pct. (7) din REGULAMENTUL PENTRU ALEGEREA STUDENȚILOR REPREZENTANȚI ÎN STRUCTURILE DE CONDUCERE ALE UNIVERSITĂȚII “VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE – Alegeri parțiale aprilie 2021 – se va organiza un al doilea tur de scrutin pentru desemnarea studenților reprezentanți în structurile de  conducere ale universității.  
 
(Procesul de alegeri parțiale se desfășoară în perioada 6 – 16 aprilie 2021)
 
In urma solicitarii Biroului Electoral Universitar (BEU) si a Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat (CSUD), Consiliul Director al Ligii Studentilor din Universitatea Valahia (CD LSUV) a hotarat demararea procesului de alegeri partiale pentru studentii reprezentanti din structurile universitatii - Consiliile facultatilor si Senat; si din structurile IOSUD - CSUD, CSDSEU si CSDSI, conform adreselor inaintate privind situatia locurilor vacante.

 

- Intenție Consiliu facultăți - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .doc
- Intenție Consiliu facultăți - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .pdf

- Intenție Senat - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .doc
- Intenție Senat - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .pdf

- Intenție Consilii IOSUD - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .doc
- Intenție Consilii IOSUD - alegeri parțiale studenți reprezentanți aprilie 2021 - DOWNLOAD .pdf


 
Plata online a tuturor taxelor (studii, cazare, disciplina, alte taxe) este disponibilă din platforma web pentru studenți care se găsește la adresa ums.valahia.ro
 
Informații detaliate referitoare la modul de efectuare a plăților se găsesc în mini-manualul aferent plății online - click aici
 

 

BURSE


Cererea completata si semnata va fi trimisa pe e-mail-ul facultatii: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

ANUNT Concurs de practică Proiect POCU/90/6.13/6.14/107584 “Spre angajare, prin practică”

În data de 27.07.2020 “la sediul” Universității Valahia din Targoviste, va avea loc concursul de practică “Spre angajare, prin practică”ce constă în simularea unui interviu de angajare.

DETALII: 


 

Având în vedere prelungirea stării de urgență în România, conform H.C.A. al Universitatii Valahia din Targoviste nr. 11/15.04.2020 s-a aprobat modificarea structurii semestrului II, an universitar 2019/2020, pentru anii terminali ai Programelor de studii universitare de licență și de master din Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor.

Structura anului universitar pentru anii terminali programe de studii FIMSA


 

ANUNŢ

 

Studenţii Universităţii „Valahia” din Târgovişte pot solicita acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare prin Programul EURO 200 link anunt.


Beneficiarii acestui program sunt studenţii în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit lunar brut de maximum 250 de lei pe membru de familie.


Modelul de cerere, conţinutul dosarului, stabilirea venitului, configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor si calendarul programului sunt ataşate la prezentul anunţ.

Cerere

- Calendar

Continut dosar


Documentele scanate din dosarele - complete - se vor trimite către Biroul Imagine şi Comunicare, la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu menţiunea „pentru Programul Euro 200”.

Termenul limită de depunere este 17.04.2020.


 Regulament FIMSA finalizare studii -2019


 

REGULAMENT PRIVIND ACORDAREA BURSELOR PENTRU STUDENTI - CICLURILE DE STUDll LICENTA SI MASTERATREGULAMENT PRIVIND ACORDAREA BURSELOR PENTRU STUDENTI - CICLURILE DE STUDll LICENTA SI MASTERAT)


 

accesonline-ro    ACCESEAZA UMS!

 GAT 6032 


 

REGULAMENTE


Burse

Taxe și criterii de reducere/scutire

Informaţii privind achitarea taxei de şcolarizare prin virament bancar

  • Numele şi prenumele studentului
  • CNP -ul studentului
  • Facultatea (abr.), anul
  • Tipul taxei
  • Cont Trezoreria Dâmboviţa: RO81TREZ27120F330500XXXX

Documente pentru cazare