Studenții de la programele de studii universitare de licență Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole (TPPA) și Controlul și Securitatea Produselor Alimentare (CSPA) au participat la vizita de studii la fabrica de preparate din carne „La Bunicul Matei”, activitate practică esențială pentru dezvoltarea pregătirii lor profesionale, prin înțelegerea proceselor complexe de transformare a cărnii în diferite preparate din carne.
Mulțumim și pe această cale conducerii fabricii de preparate din carne „La Bunicul Matei” pentru susținere în formarea profesională a viitorilor absolvenți.
Implicarea permanentă, de acum cu tradiție, a acestor specialiști din industria alimentară în viața noastră academică, îi ajută pe studenții noștri să înțeleagă fumusețea meseriei de inginer alimentarist și cât de importantă este această profesie în societate. Inginerul de industrie alimentară va fi cel care va identifica mereu soluții pentru a ne oferi alimente de calitate, sigure în consum, fără de care viața fiecăruia dintre noi nu ar fi posibilă.
Vă așteptăm alături de noi, pe toți cei pasionați de știința alimentelor și alimentație sănătoasă, să descoperiți tainele și fascinația meseriei de inginer de industrie alimentară!