Sesiune de admitere 2024
LOCURI FĂRĂ TAXĂ! OFERTA EDUCATIONALA – Descarcă! Acum poți să te înscrii Online la admitere.valahia.ro Cum mă înscriu? (Ghid video) Pentru a facilita înscrierea candidaților, etapele procesului de înscriere sunt…
𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐒̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 𝟐𝟎𝟐4
𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐒̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 𝟐𝟎𝟐4 (20-22 noiembrie) – 𝐎 𝐒𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐈𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐥𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 „𝐕𝐚𝐥𝐚𝐡𝐢𝐚” 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 In 20 noiembrie 2024, la 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 „𝐕𝐚𝐥𝐚𝐡𝐢𝐚” 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 a avut loc…
Ziua Mondială a Mediului 2024
5 iunie – Ziua Mondiala a Mediului La 5 iunie, sărbătorim Ziua mondială a mediului. Inițiat de Organizația Națiunilor Unite în 1972, acesta este cel mai mare eveniment internațional pe…
Dr. biol. Fernando Santos-Beneit – Erasmus Mobility For Teaching
Domnul Dr. biol. Fernando Santos-Beneit, cercetător la Universidad de Valladolid, Spania, va sustine o serie de prelegeri legate de microbiologia aplicată în ingineria mediului și agricultură. Cursul se adresează studenților…
Workshop: Dezvoltarea durabilă a spațiului rural. Priorități și perspective
Workshop cu tematica: “Dezvoltarea durabilă a spațiului rural. Priorități și perspective” 7 Decembrie 2022, 13.00-14.30 Amfiteatrul A202 – FIMSA (Campus UVT, Corp A, et. 2); On-line – MS-TEAMS Workshopul aduce…
Inginerie Chimica – Controlul si Securitatea Produselor Alimentare (Licenta)
Misiunea programului de studii universitare de licență Controlul și Securitatea Produselor Alimentare este de a oferi pregătire academică și practică în domeniul analizelor fizico-chimice, al chimiei alimentelor, al biochimiei și…
Montanologie – Agronomie (Licenta)
Necesitatea unui program pentru studii universitare de licenţă în domeniul agriculturii din zonele colinare şi montane se fundamentează în mod concret pe baza solicitărilor existente pe piaţa muncii şi a…
Controlul şi expertiza alimentelor (Master Domeniul Ingineria Produselor Alimentare)
Studiile universitare de masterat “Controlul şi expertiza alimentelor” sunt organizate de către Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor, respectiv Departamentul Ingineria Produselor Alimentare. Misiunea de învăţământ şi de cercetare…
Ingineria Produselor Alimentare – Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole (Licenta)
Misiunea programului de studii universitare de licență Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole este de a oferi pregătire academică și practică în conducerea proceselor tehnologice din toate ramurile industriei alimentare, în optimizarea…
Sisteme de control şi evaluare a calităţii mediului (Master Domeniul Ingineria Mediului)
Programul de master “Sisteme de control şi evaluare a calităţii mediului” asigură competenţe generale privind: Analiza şi interpretarea cantitativă şi calitativă de date şi informaţii din diverse surse de documentare…
Ingineria Mediului – Ingineria şi protecţia mediului în agricultură (Licenta)
Misiunea programului de studii universitare de licenţă Ingineria şi Protecţia Mediului în Agricultură este a forma specialiști pentru următoarele sectoare de activitate: consultanţă pentru protecția mediului, proiectarea și dezvoltarea proceselor,…
Departamentul Ingineria Produselor Alimentare
Conf.univ.dr.ing. Elena Bărăscu – Director Departament E-mail CV Prof.univ.dr.ing. Lavinia Buruleanu E-mail CV Prof.univ.dr.ing. Ştefania Iordache E-mail CV Conf.univ.dr.ing. Iuliana Manea E-mail CV Conf.univ.dr.ing. Alexandru Stoica E-mail CV Conf.univ.dr.ing. Corina…
Departamentul Ingineria Mediului
Ş.l.univ.dr.ing. Virgil Moise – Director Departament E-mail CV Prof. univ. dr. ing. Gabriela Teodorescu E-mail CV Prof. univ. dr. ing. abilitat Nicolae Petrescu E-mail CV Prof. univ. dr. Laur Manea…
Programe academice
Descrierea programelor de studii: 1. DOMENII DE LICENŢĂ: INGINERIA MEDIULUI (240 credite, 4 ani de studiu) Ingineria şi protecţia mediului în agricultură (zi) INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE (240 credite, 4 ani…
Admitere Master
Sesiunea IULIE, SEPTEMBRIE 2024 20 septembrie 2024Interviul profesional la programele de studii universitare de master se desfasoara astfel:- Controlul și Expertiza Alimentelor- Sala A215, ora 10 – Tematica interviului –…